background image

Moderne tuin

Moderne voortuin met natuursteentegels, hardhouten bakken met RVS randen en sierlijke beplanting                                             

  

        Moderne tuin om in te leven-greenART tuin ontwerp voor een moderne tuin met sfeer, rust en ruimte 

 

  

  Moderne achtertuin met strakke vijver, vaste bank, bordesroosters en hardhouten schutting met ledverlichting

  

Moderne vormgeving.

"De vormgeving van onze moderne tuinen is strak en modern. Ik maak graag gebruik van duurzame materialen.

De basis is vaak sober door het gebruik van  antraciet kleurige tegels, strakke wanden en rustige beplanting. Vaak ga ik op zoek naar mogelijkheden om de belijning te benadrukken."

"Je kunt dat doen door het gebruik van bijzondere, moderne materialen, zo geeft bijvoorbeeld een strook van RVS in de bestrating een extra dimensie aan het geheel. Maar ook strakke vijvers en andere waterelementen passen goed in de moderne tuin.

 

Moderne voortuin. In het tuinontwerp is veel beplanting toegepast om de tuin een groene uitsraling te geven. De losse beplantig geeft een mooi samenspel met de moderne strakke materialen.

Beplanting in de moderne tuin.

 

"De gekozen beplanting is zeker belangrijk voor het eindresultaat. De strakke vormgeving wordt benadrukt door blokbeplanting zoals Taxus, Beuk of Laurier. Ook bijzondere bomen gesnoeid als blokvorm zijn in het ontwerp prima in te passen.  Om de moderne tuin toch een natuurlijke uitstraling te geven werk ik vaak met losse beplanting in de borders. Siergrassen en  bamboes, maar ook grote vlakken van bloeiende planten als Hortensia ‘Annabelle’ of Afrikaanse lelie en Lavendel passen goed in de moderne tuin."   

 

 

 


tuin ontwerp modern

 

 

 

 

.

 
Copyright © 2017 Green ART - Sitemap - Contact - Bellen kan altijd: 033 257 04 54