background image

tuinontwerpen

 

1tuinontwerp villatuin
1tuinontwerp villatuin
2 tuinontwerp achtertuin amsterdam
3d impressie stadstuin amsterdam2
3d impressie stadstuin amsterdam3
3d tuinontwerp moderne tuin
3d tuinontwerp sfeervolle moderne tuin
ontwerp met witte plantenbak en vlonder2
tuinontwerp met vlonders
tuinontwerp sfeervolle luxe moderne tuin
tuinontwerp zaandam

 

De ontwerper aan het woord

Elke tuin verdient een doordacht plan. Het moet en tuin zijn waar de opdrachtgever zich op zijn gemak voelt en het moet voor hen een ideale leefruimte zijn. De basis van mijn ontwerpen is vaak sober door het gebruik van antraciet kleurige tegels, strakke wanden en rustige beplanting. Graag werk ik met duurzame materialen als RVS, zink en natuursteen.

De gekozen beplanting is zeker belangrijk voor het eindresultaat en neem ik in de ontwerpfase meteen mee. Zo wordt de strakke vormgeving benadrukt door blokbeplanting zoals Taxus, Beuk of Laurier. Om de tuin toch een natuurlijke uitstraling te geven werk ik vaak met losse beplanting zoals siergrassen en bamboes, maar ook grote vlakken van bloeiende planten als Hortensia ‘Annabelle’ of Afrikaanse lelie en Lavendel passen hier mooi bij.

Een tuin klopt pas als alles op elkaar is afgestemd, daarom nemen we ook het verlichtingsplan mee in het ontwerp en adviseer ik u graag in de keuze van de materialen, vanaf de soort tegel tot en met de plantenbakken en andere accessoires.

Graag kom ik bij u langs om een indruk te geven wat er allemaal tot de mogelijkheden behoort.

Halbe Tigelaar


 

 

 
Copyright © 2017 Green ART - Sitemap - Contact - Bellen kan altijd: 033 257 04 54